Anca Serea şi-a botezat cel de-al şaselea copil! Vedeta a atras toate privirile la petrecere

17.11.2019, 10:59

Bucurie marie în familia Ancăi Serea şi a lui Adi Sînă! Cei doi şi-au creştinat sâmbătă (16 noiembrie) fetiţa cea mică, pe Leah Maria, când micuţa a împlinit 3 luni.

Anca Serea şi-a botezat cel de-al şaselea copil!

Petrecerea de botez a avut loc la un conac cochet din judeţul Ialomiţa, acolo unde au participat în jur de 100 de invitaţi. Ca deobicei, proaspăta mămică a atras toate privirile. Anca Serea a optat pentru o ţinută sexy, o rochie grena decupată pe un picior, cu un guler supradimensionat în partea de sus.

Deşi mai au cinci copii acasă, Anca Serea şi Adi Sînă au avut mari emoţii la creştinerea fetiţei celei mici. Şi frăţiorii micuţei au luat parte la eveniment, toţi fiind îmbrăcaţi în ţinute elegante.

Nici tăticul Adi Sînă nu s-a lăsat mai prejos şi a ales să poarte un costum elegant, accesorizat cu papion și pantofi de lac.

„Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută.

Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu”, spunea Adi Sînă înainte de botez.

citește și...