Anca Serea: „Mă deranjează că atât de mulți oameni sunt atât de interesați de religia mea” 

15.09.2019, 17:08
Anca Serea: „Mă deranjează că atât de mulți oameni sunt atât de interesați de religia mea” 
Anca Serea este deranjată de întrebările despre religia sa

Anca Serea a abordat, recent, subiectul religiei sale și s-a declarat deranjată că numeroși oameni sunt atât de interesați să afle dacă vedeta este sau nu sectantă. 

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că foarte multe persoane o întreabă dacă face parte dintr-o sectă deoarece a dat naștere la șase copii și s-a declarat deranjată de insistența unora. 

Anca Serea: „Religia nu e un subiect de discuție”

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea. Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu”, a scris Serea. 

Soția lui Adrian Sînă a vorbit și despre modul în care își manifestă spiritualitatea: „Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață. De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”. 

 

citește și...