Anca Pandrea, despre Iurie Darie. ”La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă”

17.11.2020, 09:41
Anca Pandrea, despre Iurie Darie. ”La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă”
Anca Pandrea, despre Iurie Darie. ”La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă”

Actrița Anca Pandrea a făcut mărturisiri sfâșietoare despre cel care i-a fost partener de viață, regretatul artist Iurie Darie.

În data de 14 martie anul acesta, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 91 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 74 de ani,a făcut mărturisiri sfâșietoare despre cel care i-a fost partener de viață.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a declarat Anca Pandrea pentru playtech.ro.

Anca Pandrea: ”Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani”

Anca Pandrea și-a amintit și despre cum a început povestea sa de dragoste cu regretatul actor Iurie Darie.

„Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, a mai spus aceasta pentru sursa mai sus-menționată.

Anca Pandrea a explicat că a cerut încă din anul 2012 ca strada pe care ea și Iurie Darie au locuit să fie redenumită după marele actor, însă acest lucru încă nu s-a întâmplat. „Am cerut din anul 2012 Primăriei Capitalei ca strada pe care am locuit eu și Iura să fie redenumită Iurie Darie. N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie”, a explicat actrița.

citește și...