Anca Pandrea are mari probleme de sănătate. A făcut pneumonie

20.03.2020, 09:50
Anca Pandrea are mari probleme de sănătate. A făcut pneumonie
Anca Pandrea are mari probleme de sănătate. A făcut pneumonie

Actrița Anca Pandrea, în vârstă de 73 de ani, a fost nevoită să apelze la Salvare în weekend, din cauza unei răceli puternice. Artista a făcut pneumonie.

Anca Pandrea s-a simțit foarte rău și a decis să apeleze la Salvare după ce nu s-a mai pututu ridica din pat. Medicii au diagnosticat-o cu pneumonie, iar acum actrița urmează tratamentul la domiciliu, potrivit click.ro.

„M-am simțit foarte rău, nu puteam să respir și nici să mănânc. Am făcut pneumonie și am chemat Salvarea sâmbătă și duminică (14 și 15 martie 2020 – n.r.). Nu am vrut să merg la spital să mă internez.

Cei de la Ambulanță mi-au făcut perfuzii și mi-au dat tratament după ce mi-au făcut toate analizele. Acum mă simt mai bine, sunt acasă, iau medicamente, dar încă tușesc. Stau cu spirtul lângă mine. Am prieteni care mai vin pe la mine și mă ajută dacă am nevoie de cumpărături”, a declarat Anca Pandrea pentru sursa citată.

Anca Pandrea a format o familie alături de Iurie Darie. În data de 14 martie, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 91 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani.

citește și...