Anca Dinicu a împlinit 33 de ani și a pozat aproape goală. Cum arată celebra actriță în ipostaze sexy FOTO

13.12.2022, 08:46
Anca Dinicu a împlinit 33 de ani și a pozat aproape goală. Cum arată celebra actriță în ipostaze sexy FOTO
Anca Dinicu a împlinit 33 de ani și a pozat aproape goală. Cum arată celebra actriță în ipostaze sexy

Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Actrița a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Gina Felea, personaj creat de Mihai Bendeac. De curând, ea a împlinit vârsta de 33 de ani și s-a dezlănțuit pe internet. 

Anca Dinicu a împlinit 33 de ani şi le-a făcut o surpriză fanilor de pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, succesul actriței și aparițiile sale provocatoare din mediul online au stârnit curiozitatea internauților.

Drept urmare, aceasta s-a lăsat fotografiată aproape dezbrăcată. Pe Instagram, Anca Dinicu a publicat mai multe imagini în care apărea cu bustul gol, acoperit doar cu câteva șiraguri de mărgele, spre încântarea bărbaților.

Anca Dinicu, aproape dezbrăcată pe internet

„Sunt parșivă tare, profit ca e ziua mea si postez ceva mai baubau, ca sa-mi creasca cifra de afaceri. Stiu si ora la care trebuie sa postez, ora de nastere nu o stiu. Practic ce stiu este ca acum 33 de ani m-am nascut si ma bucur ca sunt contemporana cu voi. Nu va sfiiti sa-mi urati: “La multi ani!/ Te ador/Esti actrita mea preferata/Vrei sa fii sotia mea?/ Doamne cat imi place de tine! La multi ani mie!”, a fost mesajul transmis de Anca Dinicu, pe contul ei personal de Instagram.

În urmă cu ceva timp, actrița mărturisea că are anumite principii de viață pe care le respectă și că nu ar accepta să pozeze nud. De cele mai multe ori, ea a fost asociată cu Gina Felea, personajul feminin pe care l-a interpretat în producția de succes „Băieți de oraș.”

Actrița are probleme de sănătate

Anca Dinicu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi și mai tot timpul este într-o bună dispoziție continuă. Din nefericire, vedeta se confruntă cu anumite probleme medicale care o vor ține departe de scenă.

În preajma sărbătorilor de iarnă, ea va avea de trecut un hop, pentru că va suferi o intervenție chirurgicală la piciorul drept. Anca Dinicu a explicat că a tot amânat operația de multe ori.

„Va trebui să mă operez chiar înainte de Crăciun, e a patra oară când rotula mea nu mai vrea să stea la locul ei, mă aşteptam să fie nevoie de o intervenţie mai complicată. Nu e foarte grea operaţia, într-adevăr, dar recuperarea am înţeles că e dificilă. Rotula mea sare, chiar dacă stau în picioare. Nu trebuie să fac ceva anume. De fiecare dată am făcut recuperare, fizioterapie, doar că acum nu mă mai ajută deloc ligamentele şi am înţeles că meniscul nu e ce trebuie. Trecem şi peste asta”, a conchis artista, pentru Click!

citește și...