Anamaria Prodan și Reghe au divorțat? Ce a ieșit la iveală după ce impresara l-a bătut pe Dan Alexa

16.07.2019, 11:08

Scene absoluit uluitoare, sâmbătă seară (13 iulie), în vestiarul jucătorilor după meciul dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani, încheiat 2-2.

Anamaria Prodan și Reghe au divorțat?

Anamaria Prodan şi Dan Alexa, proaspătul antrenor al giurgiuvenilor, au fost protagoniștii unui scandal de toată frumusețea. Impresara a avut o ieșire nervoasă și i-a dat o palmă zdravănă lui Dan Alexa, în vestiarul jucătorilor. Se pare că totul a fost pe seama geloziei, deoarece antrenorul era așteptat în parcare de o brunetă sexy, lucru care a scos-o din minți pe Anamaria Prodan.

Scena demnă de ‘Local Kombat’ a scos la iveală adevăruri crunte. Se pare că Anamaria Prodan ar avea o relație amoroasă cu Dan Alexa și că ar fi divorțat de Laurențiu Reghecampf. Astfel, se explică de ce a reacționat impresa așa la adresa lui Alexa, pentru că este o femeie liberă de luni bune. În plus, și Reghe ar avea o relație.

Se pare că cea care a provocat întregul scandal este o tânără brunetă pe nume Andrada, despre care se spune că este actuala iubită a lui Alexa. Anamaria Prodan s-a supărat când a văzut că tânăra îl aștepta în parcarea de la stadion.

Andrada a venit cu el la meci şi a refuzat să plece la finalul partidei. Se pare că Anamaria Prodan primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură.

citește și...