Anamaria Prodan și-a dat demisia de la PRO TV! De ce a decis să plece

08.10.2019, 12:29
Anamaria Prodan și-a dat demisia de la PRO TV! De ce a decis să plece
Anamaria Prodan și-a dat demisia de la PRO TV

Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea ieri, atunci când într-o emisiune a dezvăluit că și-a dat demisia de la PRO TV. Soția lui Reghecampf a explicat în detaliu motivele care au condus-o către această decizie. 

Invitată într-o emisiune TV, Anamaria Prodan a dat o veste bombă: show-ul „Gospodar fără pereche”, pe care aceasta îl modera, va rămâne fără prezentator. Vedeta a decis să demisioneze pentru că fetele sale nu o mai lasă să își continue cariera în televiziune, dar și pentru că urmează o perioadă foarte aglomerată de transferuri pentru impresară. 

Anamaria Prodan: „Nu îmi mai ajung 24 de ore”

„Chiar dacă Sarah are 19 ani, are moment când vrea să stea cu mama. Mi-a spus şi profesoara că de la 14 ani e singură în America. Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei. Mă bucur că producătorii m-au înțeles. Intru în perioada de transfer, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez și să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore“, a afirmat Prodan. 

Din câte se pare, cea care i-ar putea lua locul Anamariei la emisiunea „Gospodar fără pereche” ar fi Mihaela Rădulescu, care a mai prezentat și alte show-uri de la PRO TV, cum ar fi „Ferma”. 

„Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toţi. Tot din lumea noastră vine şi va fi ok“, a mai dezvăluit impresara.

citește și...