Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama sa, de Sfântul Ion!

07.01.2020, 16:54
Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama sa, de Sfântul Ion!
Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama sa

Anamaria Prodan a transmis un mesaj emoționant pentru mama sa, de Sfântul Ion! Regretata artistă își sărbătorea onomastica an de an, cu o petrecere grandioasă în familie. 

Este al doilea an în care impresara petrece ziua de Sfântul Ion îndurerată, fără a mai putea să își felicite mama, care s-a stins în aprilie 2018. 

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama sa

Anamaria a dorit să scrie astăzi un mesaj special pentru Ionela Prodan și l-a postat pe o rețea socială. 

„Să-ți dăinuiască numele peste veacuri ❤️ Nu a existat un “Sfântul Ion“ vreodată fără o petrecere uriaşă la noi acasă. Dragă mea mamă, și astăzi se va întâmpla la fel. Pentru că tu pentru noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi ❤️”, a transmis soția lui Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

Dincolo de asta, Anamaria a mărturisit că și ea poartă prenumele mamei sale, însă nimei nu o felicită astăzi. 

„Eu… azi am să-mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat să-l port … Ionela… și mă gândeam cât plângeam că lumea îți zicea doar ție “La mulți ani“?… Pentru că nimeni nu știa că sunt și eu Ionela, nici azi nimeni nu-mi spune nimic, decât de “Sfanta Mărie “:))) Așa că nimic nu s-a schimbat de când ai plecat ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Te iubesc fără margine, regina noastră”, a mai scris impresara.

citește și...