Anamaria Prodan, imagini de colecţie de la nunta cu Laurențiu Reghecampf: “Noi rămânem la fel”

05.11.2019, 15:44

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. S-a tot zvonit că au divorţat, însă sexy impresara a hotărât să pună capăt speculaţiilor şi publicat câteva imagini care vorbesc de la sine.

Anamaria Prodan și-a surprins toți admiratorii de pe rețelele de socializare cu o fotografie de colecție de la nunta ei cu Laurențiu Reghecampf. Evenimentul a avut loc în urmă cu aproximativ 11 ani, iar imaginile au strâns imediat mii de aprecieri din partea fanilor celor doi.

“????❤️❤️❤️ trece timpul… noi rămânem la fel ❤️❤️❤️#family #wedding #myson #mynice #maya #reghejr #bebeto”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

Anamaria Prodan și Reghe au atras toate privirile în aeroportul din Dubai

Anamaria Prodan și-a cumpărat o geantă Hermes Birkin, din piele de crocodil, care costă în jur de 50.000 de euro. De când și-a achiziționat-o, impresara o poartă cu ea peste tot.

Recent, Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, s-au fotografiat pe aeroportul din Dubai, acolo unde au atras toate privirile. Cei doi erau îmbrăcați numai cu haine de firmă din cap până în picioare.

Vedeta tv și-a etalat cu mândrie geanta luxoasă, de culoare roșie, dar și treningul scump, iar Reghe a purtat un tricou marca ‘Supreme’, de aproximativ 400 de dolari.

 

citește și...