Anamaria Prodan, distracție de zile mari cu 3 bărbați. Impresara s-a plimbat cu barca lui Reghe de 160.000 de dolari

26.08.2019, 14:00

Anamaria Prodan trăiește pe picior mare. Soția lui Reghe a fost surprinsă în timp ce se plimba cu barca de lux a lui Reghe, la Snagov. Impresara nu era singură, ci însoțită de trei bărbați, alături de care s-a distrat pe cinste.

Anamaria Prodan, distracție de zile mari cu 3 bărbați. Impresara s-a plimbat cu barca lui Reghe de 160.000 de dolari

Weekend-ul trecut, Anamaria Prodan a ieșit pe lacul Snagov în compania a trei bărbați celebri, foștii mari jucători portughezi, Petro Mendes, Nuno Asiss și Fernando Meira. Imaginile cu ei au făcut înconjurul internetului.

‘Ana colaborează cu cei trei în zona transferurilor de jucători din Portugalia de o bună perioadă de timp. Dincolo de afaceri însă, sunt și prieteni buni, astfel că, i-a invitat, zilele trecute, și la ziua fiicei sale, Sarah, cea care a împlinit în urmă cu puțin timp 19 ani!’, au dezvăluit apropiați ai vedetei, pentru Wowbiz.

După ce au luat masa la un restaurant de fițe de pe malul lacului Snagov, Anamaria Prodan și foștii fotbaliști s-au plimbat cu barca lui Reghe preț de câteva ore. Respectiva ambarcațiune a costat în jur de 160.000 de dolari, o nimica toată pentru soțul Prodancei.