Anamaria Georgescu a devenit mamă! Fosta iubită a lui Florin Chilian a adus pe lume o fetiță

17.08.2020, 15:34
Anamaria Georgescu a devenit mamă! Fosta iubită a lui Florin Chilian a adus pe lume o fetiță
Anamaria Georgescu a devenit mamă! Fosta iubită a lui Florin Chilian a adus pe lume o fetiță

Anamaria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian, a devenit mamă! Interpreta melodiei ‘Ochii tăi’ a adus pe lume o fetiță.

Fosta artistă, ajunsă acum la vârsta de 33 de ani, este împlinită din toate punctele de vedere. Are o căsnicie frumoasă și o copilă minunată. Anamaria Georgescu a anunțat pe rețelele de socializare că a născut și a publicat primele imagini cu micuța.

Anamaria Georgescu a devenit mamă

‘Fiica mea draga! De cand ai venit pe lume traim prin tine, cu tine si pentru tine. Cartile, muzica si filmele, poeziile si bucuriile exista acum doar ca sa ti le daruim tie. As vrea sa iti pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, asa cum stiu, atat cat pot.

Prin tine nu mai exista trecut, exista doar dimineti lungi in care tu razi si noi stam inmarmuriti in fata minunii. Esti cel mai frumos dar pe care viata ni l-a dat. Vom sta mereu in umbra zambetului tau. Te iubim, mama si tata’, a scris aceasta pe Instagram.

În 2019, Ana Maria Georgescu s-a căsătorit în mare secret cu Norbert Vig, la Cluj Napoca. De ani buni, aceasta a renunțat la cariera muzicală, iar în prezent lucrează în domeniul marketingului și al PR-ului, ocupându-se de afacerile familiei.

L-a acuzat pe Florin Chilian că a bătut-o

În urmă cu 14 ani, Anamaria Georgescu îl acuza pe Florin Chilian, fostul ei partener, că i-a dat o bătaie soră cu moartea.

‘A început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă. M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură’, acestea sunt unele dintre cele mai dure declarații pe care Anamaria le-a făcut la vremea respectivă.

Florin Chilian a negat, însă, că a agresat-o fizic pe fosta solistă.

‘Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu știu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos… Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada… Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată… Probabil că au fost foarte mulți șocați de ce declarase atunci Anamaria și aș vrea să-i liniștesc pe toți. Nu mă interesează vreo acțiune în justiție împotriva nimanui! Având un părinte care e judecător (n.r. mama Anamariei), dacă-i dai un bobârnac fetei respective, s-ar putea să rămână cu semne vreo două-trei luni. Era destul de dificil să ascund o chestie de genul ăsta’, se apăra Florin Chilian.

citește și...