Anamaria Ferentz, primele declarații după moartea lui Marcel Toader: „Mi-a părut și îmi pare foarte rău”

20.08.2019, 19:46
Anamaria Ferentz, primele declarații după moartea lui Marcel Toader: „Mi-a părut și îmi pare foarte rău”
Anamaria se afla peste hotare când a aflat de moartea afaceristului

Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august, după ce a suferit un infarct. Deși nu a fost prezentă la înmormântare, Anamaria Ferentz, una dintre fostele soții ale afaceristului, a vorbit despre dispariția sa și despre cum a afectat-o. 

Moartea subită a lui Marcel Toader i-a șocat pe cei apropiați, însă doar una dintre fostele sale neveste a fost prezentă la înmormântare. Este vorba despre Raluca, singura femeie care i-a dăruit fostul rugbist un copil, pe Maximilian. 

Anamaria era peste hotare atunci când a primit trista veste

La două săptămâni de la funeraliile omului de afaceri, Anamaria Ferentz a făcut primele declarații despre moartea fostului său soț. Artista a dezvăluit că era plecată din țară atunci când s-a produs tragedia, dar că a aflat imediat că Toader s-a stins din viață. 

„Sincer, m-a afectat. Nu știu de ce”

„Bineînțeles că am aflat imediat despre Marcel, pentru că a început telefonul să sune. Noroc că eu noaptea am telefonul pe modul silențios, dar am văzut multe apeluri pierdute de la numere din România, de la presă, multe mesaje care mă anunțau… Vestea a fost șocantă, pentru că nu te aștepți ca un om așa să nu mai fie într-o zi. Sincer, m-a afectat. Nu știu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viața noastră, indiferent cum, lasă acolo o amprentă, lasă ceva din energia lui și de aceea normal că mi-a părut și-mi pare foarte rău. Condoleanțe familiei! Cred că pentru ei este îngrozitor. Nu vreau să-mi închipui cum e să treci prin astfel de tragedie. Știu cum e să-ţi pierzi o persoană extrem de dragă, dar să-ți îngropi copilul, respectiv, unul dintre părinți e teribil. Dumnezeul să-l odihnească în pace! Îmi pare rău pentru familia lui. Condoleanțe!”, a spus Ferentz pentru okmagazine.ro.

 

citește și...