Anamaria Ferentz a rămas fără job în America! Din ce trăiește acum solista

09.06.2020, 22:44
Anamaria Ferentz a rămas fără job în America! Din ce trăiește acum solista
Anamaria Ferentz a rămas fără job în America! Din ce trăiește acum solista

Anamaria Ferentz trăiește în America de mai bine de 9 ani! Solista începuse o viață nouă pe tărâm american și mărturisea că nu se plictisește deloc, pentru că avea un program încărcat.

Înainte de pandemia de coronavirus, Anamaria Ferentz avea un job stabil și se declara mulțumită de veniturile sale.

Ea era foarte mulțumită și de zona în care locuiește, simțindu-se privilegiată: ‘Locuiesc tot în L.A. Sunt îndrăgostită de zona în care stau’.

‘Lucrez în imobiliare, ca mai totdeauna de când sunt în America. Acum fac parte din echipa celor de la Pacific Holdings Group. Lucrez într-un birou, sunt office manager. Stau şi foarte aproape de serviciu, merg pe jos, nu stau în trafic, iar traficul din L.A. e printre cele mai aglomerate din America! Deci e perfect’, a declarat vedeta într-un interviu acordat okmagazine.ro.

A rămas fără job

Acum, însă, viața vedetei a fost dată peste cap. După perioada de izolare, Anamaria Ferentz se confruntă și cu protestele pornite după moartea afro-americanului George Floyd. Anamaria Ferentz activa în domeniul imobiliar, însă a intrat în șomaj.

‘Am renunțat la jobul în imobiliare pe care îl aveam, daca nu îl aveam, nu puteam sta liniștită acasă, altfel nu aveam cum, acum primesc șomaj. Nu știam nimic, vorbeam non-stop cu mama la telefon, mama e singură într-un oraș, fratele în alt oraș, eu în altă țară. Partea frumoasă a fost că ne-am văzut mereu pe video call și ouăle de Paște le-am ciocnit prin telefon, am încercat să mă mențin pozitivă, să-i încurajez și pe ei’, a declarat Anamaria Ferentz, la emisiunea ‘La Măruță’.

Protestele din America o sperie

Mai mult de atât, cântăreața este speriată și îi este frică să mai iasă pe stradă din cauza protestelor masive.

‘Nu avem voie să ieșim din casă. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non-stop. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar, de fapt, sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură.

Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive. Au spart toate magazinele de firmă. Au furat poșete, tot ce au putut. Sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii. De câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul anti-rasism care trebuia să se audă’, a mai adăugat Anamaria Ferentz.

citește și...