Ana Cheri, un „iepuraș Playboy” cu 12 milioane de fani pe Instagram! Cum arată în costum de baie focoasa șatenă

05.09.2019, 18:34
Ana Cheri, un „iepuraș Playboy” cu 12 milioane de fani pe Instagram! Cum arată în costum de baie focoasa șatenă
Ana Cheri are 33 de ani

Ana Cheri, celebră după ce a fost pe coperta revistei Playboy acum patru ani, a devenit între timp un model pentru multe tinere și a adunat un număr impresionant de fani în mediul online. 

Șatena este atât model, cât și proprietară de sală de fitness, speaker motivațional și un star în toată regula pe Instagram, unde are nu mai puțin de 12,4 milioane de followers. 

Cheri are propriul brand de fitness

Cheri, care are 33 de ani, adoră să inspire și să motiveze alte persoane: „Este foarte satisfăcător atunci când văd în jur persoane care ajung unde și-au propus, atât în materie de fitness, cât și în alte aspecte. Atunci când știu că alții sunt fericiți, simt o bucurie inegalabilă. De aceea fac ceea ce fac. Îmi doresc o carieră în care să fac viețile oamenilor mai bune”. 

Născută în California, Cheri și-a lansat propriul brand de fitness și se bucură de mare succes și în acest domeniu.

„Am crescut gândindu-mă că femeile din Playboy sunt atât de frumoase. Am vrut să devin ca ele și sunt genul care luptă pentru dorințele sale. Prin ceea ce fac, vreau să arăt lumii că trupurile femeilor sunt frumoase. Apreciați-le, iubiți-le și respectați-le!”, a spus Cheri într-un interviu mai vechi. 

 

citește și...