Amna, nevoită să se opereze de urgență! Ce probleme grave are după întoarcerea de la ‘Survivor’: ‘Aveam aceste chisturi’

11.02.2021, 09:28
Amna, nevoită să se opereze de urgență! Ce probleme grave are după întoarcerea de la 'Survivor': 'Aveam aceste chisturi'

Aventura de la ‘Survivor România 2020’ i-a adus Amnei numai probleme! Solista a fost prima concurentă eliminată din show-ul filmat în Republica Dominicană.

Recent, Amna s-a întors în România, însă a dezvăluit că se confruntă cu mari probleme de sănătate, iar în curând va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Solista a mers de urgență la o clinică privată și urmează să se opereze la bilă, în cursul zilei de vineri, 12 februarie.

Amna se va opera zilele următoare

‘Vineri la ora 12.00 mă operez. Am făcut analizele necesare. Am făcut, de fapt, vizita preanestezică, pentru că urmează să fac acea operație pe care trebuia s-o fac în Republica Dominicană. Mi-au recoltat analize. Urați-mi succes”, a anunțat solista, pe contul ei de Instagram.

Amna a precizat că a știut că are probleme de sănătate înainte de plecarea la ‘Survivor România’. Din păcate, în Republica Dominicană, ea a contractat și o bacterie.

‘Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam’, a declarat solista pentru Click!

Ce a declarat Amna după revenirea în țară

Ajunsă în România din Republica Dominicană, Amna a făcut declarații. Artista a afirmat că urmează să se opereze.

‘M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital. Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul’, a spus Amna, potrivit wowbiz.ro.

‘Nu m-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta. Cine ajunge la Survivor, nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine’, a completat cântăreața.

citește și...