Amna cheltuie lunar o mică avere pentru a arăta bine. “Merg la trei săli de sport”

16.03.2022, 18:30
Amna cheltuie lunar o mică avere pentru a arăta bine. Merg la trei săli de sport
Amna, despre cea mai teribilă perioadă din viața ei. ”Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc”

Amna investește lunar o mică avere pentru a arăta bine. Blondina își dorește să arate ca o divă și nu ezită să scoată bani din buzunar pentru a arăta ca scoasă din țiplă. “Deci de vreo şase ori pe săptămână fac sport. Merg la trei săli diferite, nu una.” Cât  cheltuie Amna pe imaginea ei!

La 37 de ani, Amna are o siluetă de vis. Vedeta a povestit cum reușește să se mențină în formă și care sunt procedurile la care apelează.

Blondina cheltuie lunar 1.000 de euro pe lună pe tratamente cosmetice, manichiură și sală, iar rezultatele sunt pe măsură, căci Amna arată mereu că scoasă din cutie. Mai mult, vedeta a dezvăluit că merge de trei ori la trei săli de forță diferite, ba chiar și-a amenajat o mică sală de sport în mansardă casei. Unul dintre sporturile pe care îl practică vedeta este boxul.

Cât  cheltuie Amna pe imaginea ei!

,,Îmi place să merg la box. Am griji acumulate, ca orice om, şi nu mi-a venit să cred cât de stresată eram înainte de-a începe boxul şi ce bine e să te descarci în ring. Fac box o dată sau de două ori pe săptămână. De menţinut în formă mă menţin cu pilates şi cu sală, unde încerc să-mi dezvolt musculatura pe lung şi nu pe lat, eu neavând o înălţime prea mare. Îţi jur, când dau în sacul acela, simt cum nu mai am nicio problemă. Pilates fac de două ori pe săptămână şi sală, tot de două ori pe săptămână. Deci de vreo şase ori pe săptămână fac sport. Merg la trei săli diferite, nu una.”, a declarat Amna pentru okmagazine.ro. 

Amna (36 de ani) și fostul ei soț au divorțat în vara anului 2019, după un mariaj de 9 ani. Fostul cuplu are împreună un fiu, David, în vârstă de 6 ani.

Amna, despre noul ei iubit

În prezent, solista formează un cuplu cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o facă publică.

Amna a vorbit anul trecut despre noul ei iubit și despre al doilea copil

„Este un om puternic, foarte puternic, și orice mă dărâmă, pentru că pe mine mă dărâmă multe lucruri, [el mă ajută/susține]”, a spus Amna despre actualul ei iubit. „Când par extrem de fericită, nu o să știi dacă plâng noaptea sau nu. În momentul în care pic, mă ridic de 30 de ori mai sus”, a continuat.

citește și...