Amintirile din copilărie ale Andreei Esca. ”Țin minte că a fost un scandal foarte mare”

19.05.2021, 17:09
Amintirile din copilărie ale Andreei Esca. ”Țin minte că a fost un scandal foarte mare”
Amintirile din copilărie ale Andreei Esca. ”Țin minte că a fost un scandal foarte mare”

Andreea Esca și-a amintit de vremurile copilăriei. Aceasta a dezvăluit una dintre boacănele pe care le-a făcut la acea vreme.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris. Vedeta de televiziune a acordat un intyerviu pentru emisiunea ”La Măruță”, unde a povestit despre una dintre experiențele pe care le-a trăit în copilărie.

Andreea Esca a copilărit în satul Porumbacu din județul Sibiu. ”Aveam doi veri mai mari decât mine care veniseră din Germania în vacanță și am plecat toți să facem baie în Olt. La un moment dat, nu știu, era foarte lat, învolburat, noi voiam să trecem pe acolo și n-am știut cum să facem. Eu m-am gândit, nu știu de ce, că oricum, dacă trec, ar trebui să nu-mi stric adidașii. Atunci aveai o pereche de adidași, dacă îi aveai, o viață! Era ceva extraordinar. Am zis, ca să-mi salvez adidașii, eram mică, să-i scot, mi-am scos și treningul și nu știu ce mai aveam și le-am aruncat de partea cealaltă a râului, ca să le recuperez după. Bineînțeles că nu am avut forță să arunc pe partea cealaltă a râului și s-au dus toate în apă”, și-a amintit Andreea esca, potrivit revistei Unica.

”Noi ne-am pierdut și am ajuns noaptea acasă, în chiloți și în maieu, fără adidași și fără trening și fără nimic. Taică-miu, săracul, intrase în panică pentru că se făcuse foarte târziu și nu știa unde plecaserăm. Țin minte că wow, a fost un scandal foarte mare. Ne-au rupt urechile, a fost ceva, ceva rău”, a adăugat ea.

Ce dezvăluiri a făcut tatăl Andreeei Esca


În cadrul aceluiași interviu, tatăl vedetei, Dumitru Esca, a făcut și el dezavăluiri, afirmând că Andreea nu a fost deloc un copul cuminte. „Dacă era cuminte nu era interesantă. Nu, nu a fost cuminte, dar eu nu țineam cont”, a spus acesta.

„Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 acasă, chiar dacă aveau 12, 13, 14 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp”, a completat el.

Tatăl Andreei Esca a mărturisit că și-ar fi dorit un alt job pentru aceasta. „Am dibuit-o să văd ce-i place și am văzut că nu-i prea plac multe din ele și atunci zic, tocmai venise Revoluția, zic: ”Du-te, măi, la economiști acolo, la ASE”. S-a dus. S-a dus unde i-am spus, dar n-a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de jurnalistică. Nu eram încântat, nu. Mai avea și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea singură s-a dus unde a vrut și am susținut-o, sigur”, a mai spus Dumitru Esca.

citește și...