Amendă usturătoare pentru un șofer din Constanța: 13.450 de lei

12.03.2022, 15:31
Amendă usturătoare pentru un șofer din Constanța: 13.450 de lei
Amendă usturătoare pentru un șofer din Constanța: 13.450 de lei

Un șofer din Constanța, de 31 de ani, s-a ales cu o amendă usturătoare după mai multe încălcări ale legislației rrutiere. Acesta a primit o amendă de nici mai mult nici mai puțin de 13.450 de lei. De asemenea, șoferului respectiv i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Un şofer, de 31 de ani, din judeţul Constanţa, a fost amendat cu 13.450 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile, în urma mai multor încălcări ale legislaţiei rutiere, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, citat de Hotnews.

Poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe DN 25, în comuna Tudor Vladimirescu, un ansamblu auto format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Constanţa, şi care fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum cu limita de viteză legal admisă de 50 de km/h.

Amendă usturătoare pentru un șofer din Constanța: 13.450 de lei. A încălcat mai multe reguli

Poliţiştii au constatat și că bărbatul nu purta centura de siguranţă şi autovehiculul prezenta avarii pentru care nu exista autorizaţie de reparaţii. La controlul efectuat asupra tahografului digital, pe cardul deţinut de conducătorul auto s-a constatat că acesta se află în repaus, iar pe impulsorul cutiei de viteză era montat un magnet, cu dimensiunea de 2×5 cm, în scopul alterării datelor înregistrate.

Pentru toate încălcările prevederilor legislative constatate de poliţişti, șoferul respectiva fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 13.450 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

citește și...