Amănunte dureroase din viața Andreei Marin. A pierdut două sarcini

14.03.2021, 12:43
Amănunte dureroase din viața Andreei Marin. A pierdut două sarcini
Amănunte dureroase din viața Andreei Marin. A pierdut două sarcini

Andreea Marin a avut parte de momente dificile în trecut. Vedeta a pierdut două sarcini.

Vedeta de televiziune Andreea Marin este astăzi mama unei fete superbe, Violeta. Însă, în trecut, Andreea Marin a pierdut două sarcini, prima oară pe vrea când lucra la știri, iar a doua oară de ziua ei de naștere, când era căsătorită cu Ștefan Bănică Junior.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău.Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie”. „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. ”Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a dezvăluit Andreea Marin, potrivit revistei Viva.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are un copil

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016.

De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. „Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu, văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, e bine să prețuiești acest lucru”, a spus Andreea Marin despre actualul său iubit, Adrian Brâncoveanu, la Canal 33.

citește și...