Amalia Năstase e în doliu! Tatăl său a decedat: mesajul dureros al vedetei

13.07.2019, 10:15

Amalia Năstase e în doliu! Tatăl ei a decedat, vineri, 12 iulie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a scris că și-a luat la revedere de la unul dintre cei mai dintre cei mai importanți membri ai familiei.

Amalia Năstase e în doliu! Tatăl său a decedat: mesajul dureros al vedetei

Amalia Năstase a povestit cum a arătat viața părintelui său, încă de pe vremea când el avea 3 ani. Alături de mesajul scris despre tatăl ei, vedeta a atașat și o imagine cu el din copilărie.

„Băiețelul din poză e tata, Puiu îi spuneau toți. Avea 3 ani și ceva și urma să își piardă tatăl în război. Apoi, împreună cu mama lui, bunica mea, contabil șef la Banca Națională, vor fi dați afară din casa lor de către comuniști pentru că erau burghezi. De-a lungul vieții, el va fi dat afară de la un liceu, și va termina la alt liceu, apoi dat afară de la facultate și nu va mai fi primit înapoi vreodată tot din pricina “originii nesănătoase”.

Apoi, peste mulți ani a cunoscut-o pe mama și m-a avut pe mine. Eu am fost sufletul și viața lui. TOT ce a făcut, a făcut din dragoste pentru fata lui. În viața mea nu l-am auzit ridicând glasul la mine, nu m-a certat, nu a avut nici un cuvânt urât pentru nici o greșeală de a mea deși viața lui nu a fost deloc ușoară, dimpotrivă. Pentru mine el a fost și va rămâne cel mai bun tată din lume. Astăzi ne-am despărțit în această lume dar știu că el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră. Te iubesc, tati”, a scris Amalia Năstase pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Baietelul din poza e tata, Puiu ii spuneau toti. Avea 3 ani si ceva si urma sa isi piarda tatal in razboi. Apoi, impreuna cu mama lui, bunica mea, contabil sef la Banca Nationala, vor fi dati afara din casa lor de catre comunisti pentru ca erau burghezi. De-a lungul vietii el va fi dat afara de la un liceu, si va termina la alt liceu, apoi dat afara de la facultate si nu va mai fi primit inapoi vreodata tot din pricina “originii nesanatoase”. Apoi, peste multi ani a cunoscut-o pe mama si m-a avut pe mine. Eu am fost sufletul si viata lui. TOT ce a facut, a facut din dragoste pentru fata lui. In viata mea nu l-am auzit ridicand glasul la mine, nu m-a certat, nu a avut nici un cuvant urat pentru nici o greseala de a mea desi viata lui nu a fost deloc usoara, dimpotriva. Pentru mine el a fost si va ramane cel mai bun tata din lume. Astazi ne-am despartit in aceasta lume dar stiu ca el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastra. Te iubesc, tati?

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) on

citește și...