Amalia Năstase a slăbit peste 25 de kg! Cum arată acum și ce dietă a ținut

26.07.2019, 12:57
Amalia Năstase a slăbit peste 25 de kg! Cum arată acum și ce dietă a ținut
Amalia a slăbit spectaculos

Amalia Năstase a reușit să slăbească spectaculos într-un timp scurt și fanii săi sunt mai mult decât încântați de schimbare. 

În vârstă de 42 de ani, fosta soție a lui Ilie Năstase a dat jos nu mai puțin de 25 de kilograme, iar acum se concentrează pe partea de remodelare corporală.

Recent, Amalia a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii în care își afișează noua siluetă impecabilă, purtând un body mulat. Vedeta a povestit că s-a îngrășat foarte tare după ce l-a născut pe băiețelul ei și al lui Răzvan Vasilescu, însă s-a ambiționat să dea jos surplusul de kilograme. 

„Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină și metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme, pe care mi le-a lăsat ca pe niște pietre de moară”, a dezvăluit Amalia.

„Am slăbit 20 kg în 80 de zile”

Vedeta a vorbit și despre dieta pe care a urmat-o pentru a topi peste 25 de kg: „Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctor, unde primești un regim cu niște prafuri de băut, pe care le iei dimineața și seara, iar la prânz poți să mânânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75, de când am început acest tratament și mai am de dat jos încă 15”.

„Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a mai spus bruneta.

 

citește și...