Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID. Ce a declarat după ce a făcut rapelul

27.04.2021, 12:40
Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID. Ce a declarat după ce a făcut rapelul
Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID. Ce a declarat după ce a făcut rapelul

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Aceasta a făcut rapelul zilele acestea.

În luna iunie a anului trecut, prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile. Aceasta a vorbit în mediul online despre vaccinul anti-COVID-19, afirmând că nu prea își dorește să se vaccineze. În luna martie, vedeta vorbea despre vaccinare: „Nu, încă nu m-am vaccinat. Sincer, nu mi-aș dori să mă vaccinez, dar, din ce observ, asta va fi probabil singura variantă prin care voi mai putea călători vreodată undeva în afara țării. Dar deocamdată nu l-am făcut”.

Între timp, Alina Pușcaș s-a vaccinat anti-COVID, zilele acestea făcând rapelul. „Astăzi am de făcut rapelul. Sunt puțin stresată pentru că știu că marea majoritate dezvoltă ceva reacții la rapel și curând plecăm iar din țară. Înainte de rapel trebuie să fac testul PCR pentru plecarea din țară. Dacă l-aș face la 24-48 de ore după rapel, mi-ar ieși pozitiv”, a spus Alina Pușcaș, potrivit revistei Unica. „Au trecut 3 ore de la rapel. Sunt ok, nu mă doare capul, mă doare doar mâna, așa cum s-a întâmplat și la primul vaccin. Am luat un paracetamol preventiv. Sunt ok, momentan. Să vedem”, a adăugat ea. „Am revenit cu acest jurnal post-rapel. Am o durere musculară destul de puternică. Dureri de cap, dar supraviețuiesc. Am uitat să menționez și amețeala, dar nu știu dacă să o pun la simptomatologie, poate e o chestie pe care mi-am indus-o. Am reușit să iau un algocalmin. Durerea de cap a dispărut, cea musculară nu”, a mai spus vedeta TV.

Alina Pușcaș e căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.

În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

citește și...