Alina Puşcaş, probleme grave din cauza silicoanelor! A fost operată de urgenţă: “Mi-a apărut o pată movulie pe sân”

03.07.2019, 12:18

Alina Pușcaș a trecut prin momente dificile din cauza implanturilor cu silicon, în urmă cu câțiva ani. Vedeta, care acum este însărcinată pentru a treia oară, a povestit că a fost la un pas de moarte după operația de mărire a sânilor.

Alina Puşcaş, probleme grave din cauza silicoanelor!

Prezentatoarea tv a luat decizia de a-și pune silicoane în urmă cu mai mulți ani și s-a lăsat pe mâna unui medic estetician destul de cunoscut. Însă intervenția i-a adus probleme de sănătate.

‘E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale, să fie totul cu recomandare. Trebuie să cunoşti foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzaţia că te fuşereşte, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul, pentru că sunt mulţi care fac asta’, a spus prezentatoarea TV.

Decizia de a-și pune silicoane la un anumit doctor estetician despre care auzise în presă nu a fost una deloc potrivită.

‘La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei, adică îl vedeam prin reviste şi am zis că înseamnă că e bun. Nu a fost chiar aşa. Şi pe mine m-a cam indus în eroare faptul că mi-a spus că putem să facem şi subcutanat, fără să fie implantul sub muşchi. Şi iată că nu a fost chiar aşa. La mine prima varianta a fost subcutanată şi asta a fost problema.

S-a desfăcut operaţia, m-am dus, mi-a refăcut-o şi, după 3 ani şi jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior, şi m-am dus două săptămâni la rând să verifice. Şi nici măcar el nu ştia ce e până când a început să exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu. Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia‘, a declarat Alina Pușcaș, pentru spynews.ro.

 

citește și...