Alina Puşcaş mai are puţin şi naşte! Cum arată vedeta, gravidă cu al treilea copil

23.07.2019, 13:50

Alina Puşcaş mai are puţin şi naşte, dar se distrează pe litoralul românesc. Vedeta de televiziune şi soţul ei au fost surprinşi la plajă, deşi se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al treilea copil al cuplului.

Alina Puşcaş mai are puţin şi naşte! Cum arată vedeta, gravidă cu al treilea copil

Vedeta de la Antena 1 arată arată impecabil în costum de baie, chiar dacă se află la a treia sarcină.

Alina Puşcaş a profitat la maximum de soare, de mare şi de plajă, iar soţul ei, stomatologul Mihai Stoenescu, a supravegheat-o îndeaproape. După cum se vede din imagini, prezentatoarea de la Antena 1 este super activă în ultima lună de sarcină.

Vedeta de 33 de ani se pregăteşte de cea de-a treia operaţie de cezariană, dar a reuşit să nu se îngraşe foarte mult. Ea a declarat că ultima sarcină a fost dificilă.

‘E o sarcină care nu seamănă absolut deloc cu celelalte două. Din a doua lună mi-a fost exagerat de rău și nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru că până în cea de-a opta săptămână de sarcină nu mi-a ieșit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, mă ducea cu gândul la vreo problemă medicală gravă căci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv să cred că sunt însărcinată.

Așadar, mi-a fost foarte rău și chiar și în prezent îmi este zilnic rău, dar parcă de la o săptămână la alta tot mai puțin. Stările de somnolență sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolată, dureri musculare abdominale. Partea bună este că toate testele au ieșit perfecte, așa că nu am motive de îngrijorare de vreun fel’, declara Alina, în cea de-a 15-a săptămână de sarcină.

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu mai au o fiică, pe Melissa, şi un băiat, pe Alexandru.
citește și...