Alina Pușcaș, despre viața de mămică. ”Nu sunt din categoria mamelor care consideră că trebuie să-și sacrifice viața total, să te ocupi numai de ei”

21.07.2022, 16:40
Alina Pușcaș, despre viața de mămică. ”Nu sunt din categoria mamelor care consideră că trebuie să-și sacrifice viața total, să te ocupi numai de ei”
Alina Pușcaș, despre viața de mămică

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 36 de ani, a dat detalii despre viața sa de mămică. Vedeta este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, împreună cu care are trei copii.  ”Nu sunt din categoria mamelor care consideră că trebuie să-și sacrifice viața total, să te ocupi numai de ei”, a spus ea.

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris. Vedeta a trecut prin momente dificile în urrmă cu doi ani. Alina Pușcaș este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Alina Pușcaș a vorbit despre viața sa de mămică și a dat detalii despre cei trei copii ai săi în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Alina Pușcaș, despre viața de mămică. ”Sunt persoana care crede că îți poți împleti frumos viața personală, cariera și copiii”

”Eu fac parte din categoria femeilor care își doresc copii, ați observat că am mulți, am trei. Susțin mamele care își doresc copii și care fac orice sacrificiu pentru a-i avea. Nu sunt din categoria mamelor care consideră că trebuie să-și sacrifice viața total, să te ocupi numai de ei. Nu sunt acea variantă, sunt persoana care crede că îți poți împleti frumos viața personalălă, cariera și copiii”, a declarat Alina Pușcaș.

Întrebată despre ce și-ar dori pentru cei trei copii ai săi, vedeta TV a răspuns: ”Eu mi-aș dori să facă ceea ce-și doresc și la ce se pricep. Nu o să-i oblig vreodată să facă ceea ce îmi place mie, doar că știu că este o meserie bănoasă, sau că ar putea să le ofere mai multă putere socială,dar le urmărim dorințele. Din ce am observat, băiețelul cel mare este axat pe chestiile tehnice, îi plac mașinile, de mic conducea mașini electrice. Despre fete pot spune că la cea mică încă nu-mi dau seama, dar mijlocia este o artistă. Are un simț artistic și este și puțin zăpăcită, deci probabil o să se îndrepte către artă. Oricum eu îi susțin, dar cred că este puțin cam devreme”.

citește și...