Alexia Eram se confesează. ”Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca”

05.10.2021, 12:19
Alexia Eram se confesează. ”Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca”
Alexia Eram se confesează. ”Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca”

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui podcast. Fata prezentatoarei de televiziune Andreea Esca a explicat care sunt avantajele și dezavantajele de a fi fiica unei persoane foarte cunoscute precum este celebra sa mamă.”Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca” , a spus tânăra.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Alexia Eram a vorbit dcespre avantajele și dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca.

Alexia Eram se confesează.  ”Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată”

Alexia Eram a afirmat că faptul că este fiica Andreei Esca a ajutat-o să fie cunoscută mult mai rapid. „Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte, știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a spus Alexia Eram, citată de spynews.ro.

De asemenea, Alexia Eram a afirmat că faptul că este fiica Andreei Esca înseamnă o presiune în plus pentru că trebuie să aibă grijă în tot ce face pentru a nu afecta imaginea mamei sale. „Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media”, a completat Alexia Eram.

 

citește și...