Alexandru Papadopol, sărut pasional cu o acriță cunoscută! Cine e noua lui parteneră

17.08.2019, 11:53
Alexandru Papadopol, sărut pasional cu o acriță cunoscută! Cine e noua lui parteneră
Alexandru Papadopol a trecut rapid peste divorț

La nicio lună de la divorțul de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol pare că și-a refăcut deja viața și a început o nouă relație, tot cu o actriță. 

Potrivit Spynews, actorul a trecut foarte repede peste separarea de soția lui, după un mariaj de 12 ani. Recent, Papadopol a fost surprins în compania unei alte femei, pe care o cunoaște, de altfel, de mulți ani. 

Deși totul se petrecea în plină zi, într-un loc public, cei doi nu au ținut cont de nimic și au fost extrem de tandri unul cu celălalt. Alexandru și noua sa cucerire se îmbrătișează și se sărută foarte pasional, iar gesturile sunt atât de firești încât nu poți să nu te întrebi de când durează această nouă idilă. 

Noua sa parteneră e căsătorită?

Cea care îl sărută și îl mângâie pe Papadopol este nimeni alta decât Adriana Titieni, colega sa de breaslă. Ceea ce este cel puțin ciudat este că actrița este căsătorită de ani buni cu Adrian Titieni și a declarat public, în repetate rânduri, că relația lor este indestructibilă. 

Cu toate acestea, Adriana și-a schimbat recent numele pe Facebook și aparițiile publice alături de soțul său au fost din ce în ce mai rare în ultima vreme, așa că e posibil ca aceștia să se fi separat discret, divorțând departe de ochii presei. 

Vezi aici imaginile tandre cu Papadopol și Adriana.

citește și...