Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, de urgență la spital! A suferit un preinfarct, în direct la tv

10.09.2019, 10:49

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a ajuns de urgență la spital, luni seară, 9 septembrie. El se afla invitat la o emisiune în direct, când a mărturisit că nu se simte deloc bine. El a acuzat dureri în zona inimii şi amorţeală la o mână chiar în timpul emisiei.

Alexandru Cumpănașu a fost transportat de urgență la spital pentru analize amănunțite, scrie România Tv.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, de urgență la spital!

Se pare că acesta a suferit un preinfarct, iar în trecut a mai avut probleme cardiace.

Înainte de a i se face rău, Alexandru Cumpănașu a declarat că familia Alexandrei Măceșanu va solicita un experiment judiciar în afara țării, privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cel descoperit în curtea lui Gheorge Dincă

‘ASTĂZI ȘCOALA A ÎNCEPUT FĂRĂ ALEXANDRA!? Dragi români, astăzi au început școala copiii noștri. Am fost la școala fetelor mele personal și foarte mulți părinti au procedat la fel nu doar pentru că așa este normal, dar și pentru că FRICA a cuprins România.

Astăzi trebuia să înceapă școala și Alexandra. Este unul din cele mai dureroase momente. Nu pot să vă descriu durerea familiei. Așa că am hotărât alături de familie să continuăm să efectuăm expertiza internațională iar mâine vom depune în scris solicitarea către DIICOT privind ADN.

De asemenea vreau să va anunț că am hotărât și realizarea unui experiment judiciar/expertiză în afara țării pentru a se putea constata dacă în aceleași condiții, cu aceleași materiale, același tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleași caracteristici precum ale lui Alex.

Ce resturi ar rămâne și în același timp să stabilim prin această expertiză în ce măsură experții pot să reconstituie măcar parțial un corp uman. Mai fac precizarea pentru toți românii care s-au săturat de CLANURI și MAFIE că o astfel de expertiză aveau obligația să o realizeze procurorii înainte de finalizarea cercetării la față locului!!. PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU ADEVĂR!’, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

citește și...