Alexandru Arșinel, dezvăluiri sfâșietoare despre starea de sănătate a soției lui: ‘Mă feresc să mă uit la ea’

12.06.2021, 09:15
Alexandru Arșinel, dezvăluiri sfâșietoare despre starea de sănătate a soției lui: 'Mă feresc să mă uit la ea'

Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19, însă soția lui, Marilena, încă suferă de urma virusului. Actorul a făcut mărturisiri sfâșietoare despre starea de sănătate a partenerei lui, paralizată în urma unui accident stupid.

Într-un interviu acordat lui Dan Negru, Alexandru Arșinel a vorbit despre soția lui, afirmând că este mereu alături de ea.

Alexandru Arșinel suferă enorm din cauza soției lui

“Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea “ Legendele”, de la Antena 1.

În urmă cu trei luni, actorul și soția lui, Marilena, au fost infectați cu coronavirus. Cei doi au stat internați la Institutul Matei Balș din București timp de trei săptămâni.

“Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături…cu un lucru nu m-ai ajutat încă…ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi…las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a mai spus actorul.

Alexandru şi Marilena sunt căsătoriți de mai bine de 50 de ani.

citește și...