Alexandru Arșinel, despre dispariția Stelei Popescu. ”Pentru mine este un mister cum a murit”

03.05.2021, 11:59
Alexandru Arșinel, despre dispariția Stelei Popescu. ”Pentru mine este un mister cum a murit”
Alexandru Arșinel, despre dispariția Stelei Popescu. ”Pentru mine este un mister cum a murit”

Actorul Alexandru Arșinel a făcut declarații despre cea care a fost marea actriță Stela Popescu.

Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017

Alexandru Arșinel, care a format un cuplu pe scenă cu Stela Popescu, a făcut declarații, la postul de televiziune Antena Stars, despre  colega și prietena sa.

Alexandru Arșinel, despre dispariția Stelei Popescu. ”Ceva cumplit a fost”

Alexandru Arșinel a povestit că a vorbit cu Stela Popescu cu o zi înainte ca aceasta să înceteze din viață. De asemenea, îndrăgitul artist a afirmat că, pentru el, moartea celei care a fost Stela Popescu rămâne un mister.

”Nu-mi face bine când sunt întrebat cum este fără Stela Popescu. Cum să fie? Stela era un om deosebit de vertical. Ea dacă ar fi vrut să obțină ceva din punct de vedere afectiv de la mine, mi-o spunea de la obraz. Când a murit, în dimineața aceea am sunat-o. Cu o dimineață mai devreme am sunat-o și i-am spus să ne vedem, pentru că la sfârșitul săptămânii eram programați cu un spectacol la Chișinău. Ea mi-a zis: ”Lasă-mă până mâine să ne vedem, pentru că am treabă astăzi”, a declarat Alexandru Arșinel, citat de spynews.ro.

”A doua zi m-a sunat Adrian Ursu și m-a întrebat dacă știu ceva de Stela și deja încremenisem. Mi-a zis că a murit. Ceva cumplit a fost. M-am suit în mașină imediat și am ajuns acasă la ea și am găsit-o pe podea, nu știu… Pentru mine este un mister cum a murit. S-a lovit la cap, s-a împiedicat, s-a… nu știu. Ea nu arăta niciodată, ea nu plângea niciodată. Ea era de te mobiliza, extraordinară. Extraordinară era”, a adăugat celebrul actor.

citește și...