Alexandru Arșinel: ”De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă”

07.04.2020, 09:41
Alexandru Arșinel: ”De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă”
Alexandru Arșinel: ”De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă”

Renumitul actor Alexandru Arșinel a dezvăluit cum se descurcă în această perioadă de izolare din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Alexandru Arșinel a dezvăluit că de două săptămâni nu intră nimeni în casa în care locuiește împreuă cu soția sa în București.

”Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, a declarat Alexandru Arșinel pentru click.ro.

Actorul a mărturisit că o dată pe săptămână iese din casă pentru a merge la Teatrul Constantin Tănase. Face cu schimbul cu colegul său, actorul Vasile Muraru.

”Ies o dată pe săptămână din casă şi merg la a doua mea casă, pentru că aşa pot să-i spun Teatrului de Revistă, unde activăm de 50 de ani. Chiar sâmbăta asta am fost, fac cu schimbul cu Vasile Muraru. Când poate el, merge el, când pot eu, mă deplasez eu. Nu e mare lucru de făcut, dar mai sunt oameni care au grijă de una, alta pe acolo, mici chestii tehnice ca să zic aşa. Nu sunt esenţiale, dar e vorba de ataşament. E ca şi cum ar trebui să uzi o floare”, a adăugat el.

citește și...