Alexandra Stan, noi detalii șocante despre bătaia primită de la impresar: ‘Eram plină de sânge şi tot îmi dădea cu pumnul!’

24.09.2019, 11:25

Alexandra Stan a trecut prin momente dificile în urmă cu șase ani! Solista a fost bătută crunt de impresarul Marcel Prodan. Tot incidentul ar fi pornit de la o discuție aprinsă în mașina bărbatului, care îi era manager și iubit.

Alexandra Stan, noi detalii șocante despre bătaia primită de la impresar: ‘Eram plină de sânge şi tot îmi dădea cu pumnul!’

Nu era prima dată când Marcel Prodan o agresa fizic pe artistă. Campania “Femeia ca o proadă”, demarată de Pro Tv, a relatat recent povestea Alexandrei Stan. Cântăreața a povestit cum a reușit să treacă peste traumă.

“Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, şi-a început artista mărturisirile. A continuat la feld e dramatic povestea de avum 6 ani care a ţinut prima pagină a ziarelor.

“A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul.

A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, „hai gata calmează-te”, nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea „că e ok, ne descurcăm”. Și poliţistul i-a zic „cum adică e ok?”, fata asta e plină de sânge, cum e ok? Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a mărturisit artista.

citește și...