Alexandra Dinu, ultimele vești de la Roma. ”Mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică”

20.03.2020, 09:39
Alexandra Dinu, ultimele vești de la Roma. ”Mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică”
Alexandra Dinu, ultimele vești de la Roma. ”Mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică” Alexandra Dinu, ultimele vești de la Roma. ”Mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică”

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, s-a stabilit în urmă cu ceva timp la Roma. Aceasta a intrat în legătură telefonică la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, căruia i-a povestit care este situația în Italia și cum se desfășoară lucrurile în plină pandemie de coronavirus.

Alexandra Dinu a explicat ce măsuri de prevenție și-a luat.

”Mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică, desi realizez că situația este una gravă și trebuie să o luăm foarte în serios. Lumea aici chiar a înțeles gravitatea situației și toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare sau pentru a merge la farmacie. Același lucru îl fac și eu. De vreo 9-10 zile stau în casă. Doar ies la cumpărături și cu ocazia asta fac și o mică plimbare până ajung la magazinul respectiv. E soare frumos, e primăvară. Cu toții ne-am dori să fim mai mult afară, dar cred că e important să respectăm regulile astea acum și să treacă nebunia asta”, a declarat Alexandra Dinu, citată de viva.ro.

„Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane, care tot așa se duc să facă piața, cu măști, cu mănuși. În magazine se intră câte unul, ceilalți stau afară. Păstrând această ordine suntem totuși în siguranță”, a adăugat ea.

Alexandra Dinu a vorbit și despre fiul ei și al lui Adi Mutu, Mario, care se află și el izolat la domiciliu, alături de mama sa.

„Mario este bine, e adolescent, are 17 ani și e destul de greu la această vârstă să accepte că trebuie să stea izolat. Încă locuim împreună”, a explicat vedeta.

Italia este cea mai afectată țară de coronavirus din Europa. Italia a depășit China la numărul de decese provocate de coronavirus. Cu 427 de decese în ultimele 24 de ore, Italia a ajuns la 3.405. China a raportat 3.245 de moți. Numărul total al persoanelor infectate până acum este de 41.035, au anunțat joi seară autoritățile italiene.

citește și...