Alex Bodi, enervat la culme. ”V-au luat cocenii foc în sobă sau ce ați pățit?”

23.02.2020, 14:15
Alex Bodi, enervat la culme. ”V-au luat cocenii foc în sobă sau ce ați pățit?”
Alex Bodi, enervat la culme. ”V-au luat cocenii foc în sobă sau ce ați pățit?”

Alex Bodi, partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu, s-a enervat la culme. Acesta s-a luat la ceartă internauții.

Alex Bodi a postat pe internet un mesaj care a stârnit imediat reacții.

“Astea care tot postați poze cu “Call 911, I’m on fire”….v-au luat cocenii foc în sobă sau ce ați pățit?”, a scris Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Imediat, partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu a fost ironizat: “Dar, ce cauți tu pe Facebook-ul unora care sunt “on fire”? Știam că ești căsătorit, cel puțin așa scrie pe Facebook-ul tău, că ai o soție care este frumoasa frumoaselor, și mai cred că ești și serios, și fidel. Ori, mă înșel eu?”.

„Ție pe Facebook îți apare doar soțul tău?? Că nu înțeleg de ce mă tragi tu pe mine la răspundere ? Nu crezi ca e puțin cam deplasată afirmația și îndrăzneala asta?? O zi frumoasă și pace”, a răspuns Alex Bodi.


Tânăra din online a continuat, atrăgându-i atenția că o pune pe Bianca Drăgușanu într-o situație neplăcută, Alex Bodi replicându-i că i-ar spune tot felul de chestii dacă nu s-ar pune el într-o situație neplăcută.

„Deci, cel mai grav ar fi sa te pui pe tine într-o situație neplăcută?! Pe Bianca nu conteaza în ce situație o pui arătând pe față că ești cu ochii după toate??!”, a mai scris femeia respectivă.

Alex Bodi a răbufnit: „Mi-a zis Bianca să vă spun să vă vedeți de cratiță și să nu mă mai căutați pe mine aici, iar eu îți spun să te duci dracu’ cu teoriile tale tâmpite!”.

citește și...