Alessia, dezvăluiri teribile despre despărțirea de tatăl fiului său! Prin ce coșmar a trecut

08.06.2021, 09:47
Alessia, dezvăluiri teribile despre despărțirea de tatăl fiului său! Prin ce coșmar a trecut
Alessia, dezvăluiri teribile despre despărțirea de tatăl fiului său! Prin ce coșmar a trecut

Au trecut mai bine de doi ani de când Alessia a decis să se despartă de tatăl fiului său, Alvin. Solista a povestit abia acum tot calvarul prin care a trecut când a fost în relație cu fostul ei partener, Ionuț. 

Alessia a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie ororile prin care a trecut încă de pe vremea când a rămas însărcinată cu băiețelul ei. De frică, artista a cerut un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Alessia a scăpat de tatăl fiului său

“Când ne-am separat, în 2019, am hotărât să luăm o pauză de șase luni. Noi am stat trei ani împreună. El a jurat că nu m-a înșelat. Eu am făcut depresie post natală. Eram dusă la extrem cu nervii din cauza părinților lui. Am ajuns la mama mea, pe care am dat-o afară din casă din cauza lui. I-am zis: să nu-mi jignești bărbatul. El mi-a zis să fac întrerupere de sarcină la un moment dat”, a povestit solista, cu ochii în lacrimi, la “Teo Show”, de la Kanal D.

Mai mult de atât, Alessia a mărturisit că a avut parte de șocul vieții sale când a dat nas în nas cu familia fostului iubit. Aceasta a fost reclamată la Poliție că își răpește copilul. Din cauza stresului, Alessia s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

A avut probleme de sănătate

“M-am mutat la cineva acasă de frică. Părinții lui mă amenințau că-mi iau copilul. Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui și mi-a arătat dosul, om la 65 de ani. M-am dus a doua oară. Mama lui mi-a smuls copilul din brațe și s-a trântit pe asfalt cu el și îl trăgea de mâini. Mi-a pus mâna în gât, să mă strângă de gât. Eram plină de sânge și cu hainele rupte. Părinții lui au sunat la 112 și au spus ca eu am răpit copilul”, a mai povestit Alessia, la Kanal D.

”Într-o zi mergeam la sală și simțeam că nu mai am aer. M-am dus la spital! Simțeam că ceva nu e în regulă. M-au trimis la Sfântul Ștefan să fac radiografie, plămânul meu drept era plin cu lichid și am făcut și TBC pe fond de stres. Eram despărțită. Am stat trei săptămâni în spital și a venit de patru ori. A stat 15 minute de ziua mea. Avea pe altcineva, era grăbit! Aveam 39 de kilograme. Încă am stări de anxietate și atacuri de panică”, a mai dezvăluit solista.

 

citește și...