Alessandra Stoicescu, mărturisiri despre viața de mămică. ”Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”

20.08.2021, 13:22
Alessandra Stoicescu, mărturisiri despre viața de mămică. ”Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”
Alessandra Stoicescu, mărturisiri despre viața de mămică. ”Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 45 de ani, a dat detalii din viața sa de familie. Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre partenerul său de viață, Sergiu Constantinescu, și despre fiica lor, Sara. ”Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”, a spus vedeta.

Sandra Stoicescu este cunoscută publicului din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase emisiuni TV. În prezent, Sandra Stoicescu este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Antena 1. Ea a înlocuit-o la ”Observator” pe Andreea Berecleanu, care și-a dat demisia anul trecut. În plan personal, Sandra Stoicescu este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Sara Maria. Deși Sergiu Constantinescu s-a îndrăgostit de Sandra Stoicescu în 2011, când au început să lucreze împreună.

Sandra Stoicescu a făcut declarații despre familia sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. Vedeta a vorbit despre rolul de mămică și despre cum se descurcă partenerul ei de viață în ceea ce privește creșterea fiicei lor, care are doi ani.

 

Alessandra Stoicescu, mărturisiri despre viața de mămică.  ”Ți se schimbă lista de priorități”

Alessandra Stoicescu a explicat cât de mult s-a schimbat viața sa din momentul în care a devenit mămică. ”Fundamental. Ţi se schimbă lista de priorităţi. Îmi dau seama că, dacă e vorba de Sara, nu mai contează nimic. Şi mi se pare că, având această binecuvântare în viaţa mea, la o vârstă la care greu reuşeşti să mai faci copii… Şi spun „binecuvântare“ pentru că am rămas însărcinată natural la 42 de ani şi am născut la 43, nu am făcut eforturi, în timp ce sunt femei mult mai tinere decât mine care nu reuşesc să rămână însărcinate. Aşadar, gândindu-mă la aceste lucruri, am spus că este limpede că Sara e dată de Dumnezeu. Deci cum aş putea eu să zic acum: „Nu, pentru mine este important altceva“. Ce?! Nu există. Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”, a declarat vedeta TV.

Despre cum este soțul ei, Sergiu, ca tată, Sandra Stoicescu a spus: ”Îl ştiam pe Sergiu cum e ca tată, pentru că îl văzusem alături de fiica lui mai mare. Când ne-am cunoscut, fata lui, Bianca, avea 14 ani. Şi îl văzusem cât este de implicat şi de tătos, să ştie absolut tot, prin ce trece, s-o ducă, s-o aducă… Noi, în primele luni cu Sara, am fost singuri şi aşa am şi vrut. Doar de vreo două ori am chemat pe cineva, cât trebuia să plecăm la un eveniment. Dar cu excepţia perioadei de alăptat, în această perioadă în care am fost doar noi, practic ne-am împărţit sarcinile. Deşi la îmbrăcăminte, asta e partea mea…”.

citește și...