Alessandra Stoicescu a revenit la TV, la 3 luni de când a născut! Cum a slăbit prezentatoarea tv

16.11.2019, 11:42
Alessandra Stoicescu a revenit la TV, la 3 luni de când a născut! Cum a slăbit prezentatoarea tv
Alessandra Stoicescu a revenit la TV, la 3 luni de când a născut!

Alessandra Stoicescu a revenit la TV, la 3 luni de când a născut! Prezentatoarea tv a adus pe lume o fetiţă, pe micuţa Sara, dar a reuşit să revină la formele dinainte de naştere destul de rapid.

Alessandra Stoicescu a revenit la TV, la 3 luni de când a născut!

Alessandra Stoicescu nu a stat departe mult timp de postul Antena 1 şi a revenit cu o nouă campanie, „Ajut eu”.

Vedeta a fost prezentă în platoul Observatorului şi toţi au putut admira silueta impecabilă a acesteia.

„Este o campanie de suflet la care muncesc mult și cu drag, deși sunt din ce în ce mai multe ore pe zi în care trebuie să mă despart de Sara. Știu însă că sunt un exemplu bun pentru ea și atunci când va crește și va vedea ce am făcut, va fi mândră de mine. Prezint gala AJUT EU pe 29 noiembrie, într-o ediție specială, când Antena 1 împlinește 26 de ani și Sara 4 luni, așadar totul se leagă perfect”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu a explicat cum a reuşit să slăbească într-un timp atât de scurt.

Cum a slăbit Alessandra Stoicescu după nașterea fetiței sale

„Am slăbit 10 kg la ieșirea din maternitate, dar mai am până să îmi revin complet. Fiind cezariană, mișcare intensă pot face doar după 6 săptămâni, dar masaj/drenaj limfatic fac aproape zilnic. Alăptez, așa că nu pot să țin încă un regim mai drastic, dar mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apăe principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. În curând am să încep să merg la înot și să fac un program de gimnastică în apă, este foarte eficient”, povestea aceasta.

 

citește și...