Alertă meteo de la ANM! A fost emis un nou cod galben de ninsori și viscol. Cum va fi vremea de 1 Decembrie

30.11.2020, 20:01
Alertă meteo de la ANM! A fost emis un nou cod galben de ninsori și viscol. Cum va fi vremea de 1 Decembrie
Alertă meteo de la ANM! A fost emis un nou cod galben de ninsori și viscol. Cum va fi vremea de 1 Decembrie/ foto: pixabay

Vremea a schimbat foaia la final de noiembrie! Ninsorile și frigul năprasnic au pus stăpânire pe România. Meteorologii au emis un nou cod galben de ninsori și viscol, valabil pentru 5 județe. 

Luni după amiază, 30 noiembrie, ANM a venit cu o nouă atenționare de cod galben de ninsori, care va fi valabilă până la ora 23.00, în județele Brăila, Ialomița și Călărași, dar parțial în județele Tulcea și Constanța.

Nici sud-estul Munteniei nu va scăpa de ninsori și se va depune un strat consistent de zăpadă.

A nins în cea mai mare parte a țării

În Dobrogea, vântul va avea unele intensificări, cu viteze în general de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea. Doar pe litoral vor fi precipitații mixte.

În zilele următoare, vremea se va menține deosebit de rece, iar meteorologii au anunțat și cum va fi vremea în Capitală de Ziua Națională.

Pe 1 Decembrie, vremea va fi rece, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile vor scădea până la -3 grade Celsius în timpul nopții, iar după-amiaza se va situa în jurul valorii de 0 grade.

citește și...