Alertă în Dâmbovița! Cinci fete au dispărut fără urmă

21.12.2019, 13:57
Alertă în Dâmbovița! Cinci fete au dispărut fără urmă
Cinci fete au dispărut fără urmă Foto: Observator.tv

Polițiștii din Dâmbovița sunt în alertă, după ce cinci fete au dispărut fără urmă din incinta modulului familial în care locuiau. 

Cinci adolescente, dintre care patru minore, au plecat din modulul familial unde locuiau pe 19 decembrie și de atunci sunt de negăsit. O zi mai târziu, autoritățile au început căutările, care nu au condus la vreun rezultat până azi. 

Cinci fete au dispărut fără urmă

Iată mai jos numele și semnalmentele fetelor dispărute în Dâmbovița:

GHICA MIHAELA ROBERTA, în vârstă de 15 ani. La momentul plecării purta pantaloni de culoare deschisă și geacă de culoare gri deschis.

Semnalmente: 1,60 m, ten închis, ochi negri, păr negru, lung.

BUCUR-CHIVU ALEXANDRA-COSTINELA, în vârstă de 16 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră si geacă vișinie de fâș.

Semnalmente: 1,55 m, ochi albaștri, constituție atletică, ten deschis, păr lung, negru.

HÂNCIANU ANA-MARIA, în vârstă de 14 ani. La momentul plecării purta pantaloni tip camuflaj, vesta de fâș de culoare albastră cu glugă gri, bluză de culoare albă și pantofi sport având culorile alb cu negru.

Semnalmente: aproximativ 1,55 – 1,60 m, constituție slabă, ten deschis, par negru, tuns scurt.

NEAGU ALEXIA-LAVINIA, în vârstă de 13 ani. La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră.

Semnalmente: 1,50 – 1,53 m, ten deschis la culoare, parul lung, negru, vopsit blond la vârfuri.

DROSU FLORENȚA-EMILIA, în vârstă de 18 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră, geacă de fâș de culoare neagră și pantofi sport având culorile alb, roșu și gri.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestora sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

citește și...