Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra, adolescenta dispărută la Caracal

28.07.2019, 12:28
Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra, adolescenta dispărută la Caracal
Casa suspectului este percheziționată și astăzi

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută miercuri, a sunat de trei ori la 112 pentru a solicita ajutorul, care a venit după 19 ore, atunci când era deja prea târziu. 

Potrivit unor surse citate de Mediafax, fata a sunat la numărul de urgență chiar de pe telefonul suspectului, deși inițial se credea că Alexandra a reușit să își ascundă telefonul de agresor și să inițieze apelul de pe el. 

Dincă și-ar fi uitat telefonul în garajul unde o sechestrase pe adolescentă, iar aceasta l-a găsit și a reușit să sune la autorități.

Din păcate, polițiștii au ajuns la Alexandra abia vineri dimineață, la ora 06:00, la 19 ore de la primul apel către 112 al fetei. Fostul șef al Poliției Române, Ioan Buda, demis pentru proasta gestionare a acestei anchete, a declarat că ultimele cuvinte ale Alexandrei, înainte ca apelul să se întrerupă, au fost „Vine, vine”. 

Gheorghe Dincă, principalul suspect, neagă toate acuzațiile și spune că nu le-a văzut niciodată pe fetele dispărute, însă rezultatele testelor ADN prelevate de la locuința sa au arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile îi aparțineau Alexandrei. 

citește și...