Aici a ars-o criminalul din Caracal pe Alexandra Măceșanu! Cum arată locul groazei

29.07.2019, 11:33
Aici a ars-o criminalul din Caracal pe Alexandra Măceșanu! Cum arată locul groazei
Aici a ars-o criminalul din Caracal pe Alexandra Măceșanu!

Scene desprinse dintr-un film horror au avut loc în casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, Olt, care a făcut mai multe victime. Bărbatul de 65 de ani este suspect de uciderea Alexandrei Măceșanu, 15 ani, și a Luizei Melencu, 18 ani.

Aici a ars-o criminalul din Caracal pe Alexandra Măceșanu!

Conform primelor informații oferite de procorurii DIICOT, Dincă ar fi omorât-o pe minora de 15 ani, pe 25 iulie, în jurul orei 12.00, după ce a prins-o că vorbise la telefon. Acesta o răpise, o sechestrase și o violase.

‘In cauza, exista elementele constitutive ale infractiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, transportarea si adapostirea minorei prin constrangere, rapire si profitand de imposibilitatea acesteia de a se apara, data fiind starea vadita de vulnerabilitate. Inculpatul este o persoana cu o constitutie fizica masiva in fata caruia o minora de 15 ani nu a avut nicio sansa sa se apere, totul in scopul exploatarii sale sexuale’, a spus procurorul Giorgiana Hosu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, există indicii că a fost tranșată în același mod.

‘In cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut ca a ucis victima pe 25 iulie, in jurul orei 12,00, la domiciliul sau si ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat ca a agresat-o suprimandu-i viata atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana. Cu privire la cea de-a doua victima exista indicii ca inculpatul a savarsit acelasi gen de infractiuni si urmeaza sa ofere detalii in cadrul audierilor reluate de colegii mei acum, la ora 20,00’, a mai afirmat procurorul Hossu.

Vineri, 26 iulie, au fost găsite resturi umane care par să fie ale ei. Copila a fost violată, omorâtă, tranșată și dizolvată în acid.

„In cenusa aflata intr-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate si dinti de natura umana. Alaturi de aceste fragmente, au fost gasite trei inele, un lantisor, alte doua fragmente de lantisoare, o bucata metalica de forma dreptunghiulara, precum si o bucata similara unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. In autoturismul inculpatului a fost gasit, de asemenea, un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca apartinand fiicei sale’, a conchis procurorul DIICOT Craiova.

citește și...