Adriana Trandafir, mărturie cutremurătoare despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: „M-am desprins din mine și am văzut tot”

10.11.2021, 18:38
Adriana Trandafir, mărturie cutremurătoare despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: „M-am desprins din mine și am văzut tot”
Adriana Trandafir a făcut o mărturie cutremurătoare în ediția din 9 noiembrie de la „Asia Express”. Foto: Instagram

Adriana Trandafir a făcut o mărturie cutremurătoare în ediția din 9 noiembrie de la „Asia Express” . Concurenta de la „Asia Express” a povestit, cu lacrimi în ochi, despre cel mai dificil moment pe care l-a trecut în viață.

Irina Fovor a lansat o nouă provocare pentru concurenți, aceea de a mărturisi cele mai triste momente trăite.

Adriana Trandafir a povestit experiența care a marcat-o și o afectează chiar și în prezent. Aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile când a povestit că a fost în moarte clinica la 33 de ani și readusă la viață datorită unui medic.

„M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat”

„Într-un an, de ziua mea, am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus «e moartă», m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișă și a spus «astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta». Atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață”, a spus Adriana Trandafir în cadrul emisiunii „Asia Express” la Antena 1.

Actrița intenționa să o viziteze în fiecare an pe doctorița care a salvat-o, dar din păcate nu a reușit niciodată.

„Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvălug vine peste noi. Am purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum”, a mai spus actrița cu ochii în lacrimi.

„Datorită ei sunt mamă”

Concurenta i-a mulțumit doctorului care a salvat-o și a ajutat-o să iasă din moarte clinică.

„Datorită ei sunt mamă. Chiar am simțit că mi s-a luat o piatră de pe inimă. O să repar cumva situația când ajung acasă și am să mă interesez de doamna doctor”.

 

citește și...