Adriana Trandafir face mărturisiri. ”Nu mi-a spus, nu mi-a arătat nicodată”

18.12.2021, 16:12
Adriana Trandafir face mărturisiri. ”Nu mi-a spus, nu mi-a arătat nicodată”
Adriana Trandafir face mărturisiri. ”Nu mi-a spus, nu mi-a arătat nicodată”

Actrița Adriana Trandafir, în vârstă de 65 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa la o emisiune de televizune. Aceasta a vorbit despre tatăl său și relația pe care a avut-o cu acesta. ”Nu mi-a spus, nu mi-a arătat nicodată”, a mărturisit binecunoscuta artistă la show-ul moderat de Mirela Vaida la postul de televiziune Antena 1.

Adriana Trandafir a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în anul 1979. De-a lungul anilor a interpretat roluri care s-au bucurat de succes la public. Într-un interviu pentru emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, Adriana Trandafir a povestit că părinții ei nu au fost niciodată de acord ca ea să devină actriță.

Adriana Trandafir face mărturisiri. ””Niciodată nu mi-a spus, măi, sunt mândru de tine”

Adriana Trandafir a povestit că a simțit dezamăgire din cauza faptului că tatăl său nu i-au arătat că o apreciază pentru reușite sale în plan profesional. Cu toatre acestea, Adriana Trandafir a dezvăluit că după moartea tatălui său a găsit în biroul acestuia toate telegramele pe care i le trimisese, din timpul studenției.

”Niciodată nu mi-a spus, măi, sunt mândru de tine, te iubesc, ce actriță, ce vai-vai. Deși a văzut că am avut niște rezultate, el îmi spunea: ei, ce să spun. I-am spus, tata, am spectacol la New York, mi-a zis: ei, ce să spun. Totuși, după ce tăticul a plecat, pe biroul lui am găsit toate telegramele mele de la facultate în care îi spuneam că am terminat anul, că am luat cu 10 examenul, toate scrisorile mele, dar nu mi-a spus, nu mi-a arătat niciodată, decupa din ziare”, a detaliat actrița, citată de spynews.ro.

Adriana Trandafir are doi copii

Adriana Trandafir, una dintre cele mai în drăgite și apreciate actrițe din țara noastră, a participat alături de fiica sa, Maria Speranța, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Adriana Trandafir mai are un băiat, Ștefan, din prima căsnicie, de care însă a fost separată. La show-ul de televiziune, Adriana Trandafir a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre băiatul ei. La divorț, fostul soț a obținut custodia băiețelului, iar vedeta nu a putut să-și vadă fiul crescând.

„Dacă ar ști copiii câte lacrimi am avut, și tu, și Ștefan, în ochii mei, pentru voi. Cu câtă durere vă iubesc. O destăinuire s-a transformat într-o spovedanie în care am vorbit cu ea, cu Ștefan și cu mine lucruri pe care nu am apucat să le vorbim în trei. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi, de multe ori. Tu ai apărut așa, când credeam că viața mea nu mai are vreun rost. Nu am vorbit niciodată despre asta. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani.

Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mica tu nu m-ai întrebat nimic niciodată, cum e cu Ștefan. Știai că e un frate, că îl vizitam uneori cu tine, câteodată, când puteam. Odată îți citeam o poveste și tu ai zis să nu îți mai spun povestea și mi-ai spus: îmi pare atât de rău de Ștefan că el nu are o mămică să îi spună o poveste. Și atunci aș fi vrut să vă am pe amândoi”, a mărturisit Adriana Trandafir.

citește și...