Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au împăcat! Primele declaraţii ale vedetei tv: ‘M-a ajutat foarte mult’

13.11.2019, 11:19

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat de cinci ori, ultima despărţire fiind în primăvara lui 2015. De atunci, cei doi s-au judecat pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. În total, au avut 80 de procese şi plângeri penale.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au împăcat!

Acum, însă, lucrurile s-au mai calmat între cei doi, iar Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că s-a împăcat cu fostul ei soţ. În acest moment, cei doi băieţi, Eduard (9 ani) și Maximus (12 ani), locuiesc mai mult la tatăl lor, dar vedeta tv are dreptul să îi viziteze.

Mai mult de atât, fosta prezentatoare tv a declarat că Silviu Prigoană a ajutat-o foarte mult după operaţia suferită.

”Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța. Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă. Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor, însă ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea.

Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile, stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez. Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a declarat pentru Click! Adriana Bahmuțeanu.

Deşi Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au ajuns, în cele din urmă, la o înţelegere, certurile din trecut i-au afectat enorm pe Eduard și pe Maximus.

‘Silviu nu vorbește cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru că această tăcere și necolaborare dintre noi îi afectează foarte mult pe copii. Eu am insistat la protecția copilului pentru consiliere psihologică deoarce Eduard și Maximus nici nu vorbeau cu tatăl lor. După consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relația, a fost totul foarte bine, însă au hiperactivitate, pe care o dezvoltă copiii din familii conflictuale și divorțate.

Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfe de discuții și vorbe îi afectează. Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump’, a mai adăugat aceasta.

După al cincilea divorţ de Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană şi-a găsit liniştea în braţele Mihaelei.

citește și...