Adriana Bahmuțeanu s-a operat de urgență! Cu ce probleme medicale se confruntă

13.10.2020, 19:20
Adriana Bahmuțeanu s-a operat de urgență! Cu ce probleme medicale se confruntă
Adriana Bahmuțeanu s-a operat de urgență! Cu ce probleme medicale se confruntă

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după campania electorală pentru primăria Sectorului 1. Fosta prezentatoare tv avea probleme mai vechi cu varicele, iar în ultima perioadă acestea s-au agravat.

Imediat după ce a suferit intervenția chirurgicală, Adriana Bahmuțeanu a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital

‘În campanie am mers câte 20 de kilometri pe zi, 10 dimineața și 10 seara. Nu am vrut să fac campanie electorală din mașină, am preferat să merg între oameni, pentru că asta cred că trebuie să facă orice politician. Însă lucrul ăsta m-a costat scump. Picioarele s-au umflat, am dureri mari, așa că a trebuit să mă programez pentru operație’, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Wowbiz. 

‘Ar fi trebuit să mă operez de mai multă vreme, însă mi-a fost frică. Data trecută am venit împreună cu Mihai Mitoșeru și a ajuns el să fie operat în locul meu, pentru că medicii și-au dat seama că situația la el e mult mai gravă. Acum a venit și rândul meu, din păcate’, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Ce venituri a avut Adriana Bahmuțeanu în 2019

Adriana Bahmuțeanu și-a publicat în premieră declarația de avere în care apar bunurile acesteia și câștigurile din ultimul an. Potrivit wowbiz.ro, Adriana Bahmuțeanu a avut o singură sursă de venit în anul 2019, de la emisiunea cu care a colaborat, primind banii ”pe firmă”.

Suma câștigată de aceasta a fost de 68.000 lei anual, adică aproximativ 5.600 lei pe lună pentru ”servicii artistice”.

În plus, Adriana Bahmuțeanu nu deține pe numele ei vreun imobil, mașină, terenuri sau bijuterii. De asemenea, vedeta nu are bani în conturi, însă nu are nici datorii.

citește și...