Adriana Bahmuțeanu s-a dat în spectacol la proteste: ‘Masca mă apără de virus cum mă apără chiloții la viol’

22.03.2021, 11:09
Adriana Bahmuțeanu s-a dat în spectacol la proteste: 'Masca mă apără de virus cum mă apără chiloții la viol'
Adriana Bahmuțeanu s-a dat în spectacol la proteste: 'Masca mă apără de virus cum mă apără chiloții la viol'

Sâmbătă, 20 martie, sute de oameni au protestat împotriva restricțiilor luate de autorități pe timpul pandemiei de coronavirus. În prezent, țara noastră se confruntă cu o creștere masivă a pacienților de la Terapie Intensivă. 

Oamenii nu au ținut cont de distanțarea socială și s-au îmbulzit fără să poarte mască de protecție. Printre cei prezenți la manifestare s-au numărat Diana Șoșoacă, Adriana Bahmuțeanu sau Luis Lazarus.

Adriana Bahmuțeanu, reacție halucinantă la protest

Adriana Bahmuțeanu s-a dat în spectacol, mărturisind că masca de protecție este inutilă și a decis să nu o mai poarte.

”Am venit pentru că am obosit să trăiesc un an în frică. Am obosit să văd cum autoritățile ignoră de fapt cerințele poporului român. Am obosit să port o mască care nu-mi servește la nimic. Mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol. Deci nu se poate așa ceva. Am obosit să aud de tot felul de măsuri care nu-și dovedesc eficiența. Aș vrea ca Guvernul să fie aproape de popor, aproape de oameni, dar de un an de zile ne înfricoșează. Asta a știut să facă, atât, din păcate” a spus Adriana Bahmuțeanu.

A pierdut custodia copiilor săi

În urmă cu doi ani, Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia celor doi copii pe care îi are cu omul de afaceri Silviu Prigoană, Maximus, de 13 ani, și Eduard, de 11 ani. Băieții locuiesc cu tatăl lor, iar vedeta de televiziune îi vede două weekend-uri pe lună, relateazxă click.ro.

”Eu nu i-am cerut bani lui Prigoană niciodată. Faptul că esti mamă, nu-ţi dă dreptul să ai drepturi depline asupra copilului. Dacă Prigoană nu mă aducea pe marginea prăpastiei, eu nu-mi dădeam seama că trebuie să mă schimb ca om, să mă maturizez. Eu vreau să am doi copii echilibraţi, dacă vor să stea la ta-su, atunci să stea!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea ”Xtra Night Show”.

citește și...