Adriana Bahmuțeanu: ”Mi-e dor de viața mea de la TV, cea de dinainte”

20.03.2020, 13:02
Adriana Bahmuțeanu: ”Mi-e dor de viața mea de la TV, cea de dinainte”

Aflată în izolare, asemenea multor români, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că îi este dor de televiziune. Cu toate acestea, vedeta nu se plânge de activitățile pe care le are acasă în această peioadă.

Adriana Bahmuțeanu a detaliat care este programul ei pe durata izolării din cauza pandemiei de coronavirus din România.

”Mi-e dor de viața mea de la tv, cea de dinainte!  Dar îmi place să stau și acasă!  Știți ce fac eu toată ziua? Gătesc, fac curățenie, citesc foarte mult și mai ales am grijă de mine! Vorbesc la telefon cu toți prietenii, îmi dau cu creme cât nu m-am dat toată viața și mi-am creat un program simplu dar eficient de existență: mănânc echilibrat, fac un pic de mișcare, șterg geamuri – tot mișcare e – mă gândesc la lucruri pozitive!!!
Iubesc!!! Și în primul rând mă iubesc pe mine!!!
Până la urmă, e bine să stai și acasă. E un timp prețios pe care îl petreci cu tine, îți pui ordine în gânduri și îți stabilești prioritățile pentru mai târziu!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

În România, numărul cazurilor confimate de COVID-19 ajunsese, joi, la 277. Dintre cele 277 de persoane confimate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și au fost externate din spital. Pacienții nou-confimați cu coronavirus joi au vârste cuprinse între 19 și 67 de ani, printre aceștia aflându-se și doi medici de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava.

citește și...