Adriana Bahmuțeanu, jefuită de cea mai bună prietenă. ”Jumătate din casa mea era la ea”

04.03.2021, 16:29
Adriana Bahmuțeanu, jefuită de cea mai bună prietenă. ”Jumătate din casa mea era la ea”
Adriana Bahmuțeanu, jefuită de cea mai bună prietenă. ”Jumătate din casa mea era la ea”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cum a fost jefuită de cea pe care o considera cea mai bună prietenă.

Adriana Bahmuțeanu a povestit cum, în urmă cu ceva timp, a fost jefuită de una dintre cele mai bune prietene ale sale, în care avea foarte mare încredere. „Fostul meu soț este un om foarte bogat. În primul rând mă loveam de invidia oamenilor, mai ales a unor femeie care credeau că am o viață fără cusur. Erau persoane care veneau să profite, erau prieteni falși, cei care aveau un interes mai mult sau mai puțin ascuns și care insistau să ne viziteze. Am avut o prietenă foarte bună, eu o consideram cea mai bună. Aveam o garsonieră pe vremea aia și i-am lăsat cheile pentru că trebuia să vină un instalator să vină să facă ceva. Eu am plecat câteva zile din oraș și am rugat-o pe ea, de fapt ea s-a și oferit. Când am venit acasă am constata că îmi lipsesc multe obiecte de valoare, aveam un lănțișor de aur la care țineam foarte mult și nu era la locul lui”, a detaliat vedeta, citată de spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu a descoperit în locuința pruietenei ei mai multe lucruri care îi fuseseră luate. „Am descoperit după aceea că am mers glonț la ea acasă și văzusem că îmi furase foarte multe lucruri din casă. Haine, icoane, cratițe, tigăi, jumătate din casa mea era la ea. Ea stătuse la mine acasă pentru că am găsit cerșafurile într-un anumit fel, cineva dormise acolo. Mi-a mărturisit că este într-o situația nasoală și s-a folosit de soț și că mi-a folosit apartamentul să stea cu amantul. Pe moment îmi venea să o omor, dar n-am omorât-o”, a mai spus vedeta TV.

Adriana Bahmuțeanu are doi copii

Omul de afaceri Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul acestora au rezultat doi băieți.

După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții au rămas în grija tatălui lor.  Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia celor doi copii pe care îi are cu omul de afaceri Silviu Prigoană, Maximus, de 13 ani, și Eduard, de 11 ani. Băieții locuiesc cu tatăl lor, iar vedeta de televiziune îi vede două weekend-uri pe lună. Silviu Prigoană a afirmat recent că Adriana Bahmuțeanu nu le-a mai plătit pensia celor doi băieți ai lor de peste doi ani.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a spus Silviu Prigoană recent.

citește și...