Adriana Bahmuțeanu, despre perioada prin care a trecut după divorț. ”Mi-a fost greu să accept și să îmi asum un eșec”

18.01.2021, 16:56
Adriana Bahmuțeanu, despre perioada prin care a trecut după divorț. ”Mi-a fost greu să accept și să îmi asum un eșec”
Adriana Bahmuțeanu, despre perioada prin care a trecut după divorț. ”Mi-a fost greu să accept și să îmi asum un eșec”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a vorbit, într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, despre perioada prin care a trecut după divorț.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor atunci când a divorțat și că a trecut prin tot felul de stări. ”Am trecut și eu printr-un divorț și am văzut ce ușor te poți lăsa dusă de valul suferinței și să vrei să rămâi într-o depresie cronică și victimizare. Pentru cei care au citit povestea mea, știu că am avut o lungă perioada de confuzie, de razboi personal (ma rafuiam cu mine, de fapt), care de fapt ascundea o depresie severă în urmă divorțului, fiindca mi-a fost greu sa accept si sa imi asum un esec”, a spus vedeta.

Aceasta a afirmat că a reușit să-și găsească liniștea după mult timp. ”După câțiva ani pierduți în stări de neînțeles mi-am regasit pacea interioara si am ales sa ies din conflict si sa scap de emotiile negative. Mi-am dat seama ca nu se merita pur si simplu sa pierd timp si energie ca sa demonstrez doar ca am dreptate. La urma urmei, intr-o relatie esuata fiecare are partea lui de resposabilitate. Nu dau sfaturi nimanui dar am dorit sa fac aceste precizari fiindca in urma emisiunii despre un celebru cuplu aflat in divort conflictual de aproape doi ani mi-am atras multe comentarii. Nu sunt de partea nimanui iar intrebarea pentru voi este: Unde se termina iubirea si unde incepe ura? Cat de mult iti urasti fostul partener incat sa ii doresti raul cu orice pret? Poate fi asta o dragoste “sanatoasa”?”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Ce a declarat Silviu Prigoană despre Adriana Bahmuțeanu, fosta sa soție

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Omul de afaceri a oferit, la o emisiune de la Kanal D,  detalii nebănuite din perioada în care a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu.

“Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie in parte, care e aceeasi! Deci nu exista sa iubesti pe cineva mai mult si pe cineva sa iubesti mai putin! Cand iubesti, iubesti! Si cand nu iubesti, nu iubesti! Punct! Cel putin asa vad eu lucrurile! Nu exista o iubire mare! Cum ai de exemplu patru copii, nu poti pe unul sa-l iubesti mai mult si pe altul mai putin! Adica la unul sa-i dai rinichiul si la unul sa nu-i dai rinichiul! Nu, le dai la toti patru rinichiul si acelasi lucru se intampla si in iubire, din punctul meu de vedere! Daca altii au alte criterii, e problema lor!”, a declarat acesta.

”In perioada respectiva eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasa, ea se intorcea, eu introduceam actele de divort, pentru parasirea domiciliului si dupa sase luni se intorcea inapoi cu facturile si ne recasatoream! Erau niste formalitati simple! Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea si dormeam la birou in perioada respectiva! Ca sa conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasa mai rarut, ca asa era modelul! Dar au fost saptamani intregi in care n-am ajuns acasa! Ea pleca si se intorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumusel, ce sa fac! Trebuie sa-mi duc crucea!”, a încheiat Silviu Prigoană.

citește și...