Adriana Bahmuțeanu a renunțat la Acces Direct! Fosta soție a lui Prigoană începe noi proiecte

03.01.2020, 16:28
Adriana Bahmuțeanu a renunțat la Acces Direct! Fosta soție a lui Prigoană începe noi proiecte
Adriana Bahmuțeanu a renunțat la Acces Direct! 

Adriana Bahmuțeanu a renunțat la Acces Direct la finalul anului trecut! Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a dat demisia de la Antena 1 și a decis să înceapă noi proiecte în televiziune.

Adriana Bahmuțeanu a renunțat la Acces Direct!

Vedeta tv era reporter special la emisiunea Acces Direct din vara lui 2018, după ce rămăsese fără show-ul de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a convenit că este momentul să se orienteze spre altceva, așa că 2020 o va prinde în alte proiecte de mare succes.

‘Odata cu sfarsitul lui 2019 se incheie si o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care le multumesc colegilor mei de la Acces Direct, in special doamnei Dora Grosaru, dar si producatorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum si artistilor cu care am colaborat!

Le multumesc tuturor pentru incredere, sustinere si sansa de a invata lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului! Este timpul pentru noi proiecte si provocari, ma asteapta un an fabulos si va doresc tuturor sanatate, fericire, dragoste curata si bani in buzunare, ceea ce imi doresc si pentru mine!’, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

citește și...